Uitnodiging netwerkbijeenkomst Sportclub Bankras

`Van Bankras naar Rio`
Uitnodiging netwerkbijeenkomst Sportclub Bankras

`20 jaar nadat het Bankras Model uniek Olympisch Goud opleverde, staat het idee nog steeds voor een droom die werkelijkheid kan worden. De saamhorigheid van een groep mensen met een missie en een unieke aanpak maakte ongekende krachten los zowel bij het individu als in een organisatie. In de huidige topsport werkt het model nog steeds. Het is onze uitdaging om wat in de topsport nog steeds resultaat oplevert voor een brede en gezonde samenleving in te zetten`.

Beste samenwerkingspartner,
Op 18 februari organiseren ondergetekenden een netwerkbijeenkomst voor Sportclub Bankras . Eind 2015 bent u hierover geïnformeerd door Elena Nabatova met een vooraankondiging. Deze bijeenkomst is onderdeel van de GIDS aanpak.

In deze bijeenkomst willen we samen met u aan de hand van het Bankras Model en het olympisch gedachtengoed het initiatief Sportclub Bankras toelichten. In de bijlage vindt u meer informatie over dit initiatief. Dit zal gebeuren aan de hand van diverse beweegidee├źn. De afgelopen maanden zijn er al diverse gesprekken gevoerd met mensen uit de wijk en samenwerkingspartners over het initiatief.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u de mogelijkheid om te reageren en de komende periode mee te doen als partner of deelnemer in de Sportclub.

We hopen u te mogen verwelkomen op 18 februari bij RKAVIC. Wilt u uw aanwezigheid bevestigen via emailadres: annema.johan@gmail.com.

Met vriendelijke groeten,
Elena Nabatova, Bart Logchies en Johan Annema
Datum : 18 februari 2016.
Tijdstip : 09:00-11:00 uur.
Locatie : Voetbalvereniging RKAVIC, Sportpark, Escapade 5, 1183 NM Amstelveen
Bijlage : Notitie Sportclub Bankras.
Onderwerpen : O.a. oprichting Sportclub, lancering beweeginitiatieven van diverse partners en
aandacht voor vluchtelingen.

Bekijk hier de uitnodiging